Diverses fractures

Marta Ferrusola continua ingressada greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona

La dona de Jordi Pujol, de 85 anys, va caure a la seva casa de Queralbs

zentauroepp52352595 pujol200609184048

zentauroepp52352595 pujol200609184048 / JOAN MATEU PARRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dona de l’expresident de la Generalitat Jordi PujolMarta Ferrusola, continua ingressada en estat greu a l’Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona, han informat fonts del centre Europa Press aquest dilluns.

Marta Ferrusola, de 85 anys, va ser ingressada dissabte a la tarda a la Vall d’Hebron després de patir un accident domèstic al caure per una escala de la seva segona residència, a Queralbs (Girona).

En aquest accident domèstic, Ferrusola va patir diverses fractures que van suposar una hospitalització urgent. Segons l’informe de diumenge el seu estat estava «sota control» i «en via de recuperació», han indicat fonts pròximes a la família.

L’estat de salut, abans de la caiguda, era bo

L’estat de salut de Ferrusola abans d’aquest accident era bo, ja que fa només unes setmanes es va animar a pujar el Tagamanent, de 1.056 metres d’altura i ubicat al parc natural del Montseny, juntament amb alguns de familiars i amics.

Notícies relacionades

Des de la seva arribada a l’hospital barceloní en helicòpter ahir a la tarda, la dona de Jordi Pujol ha sigut sotmesa a diverses proves per establir l’abast de les lesions que ha patit en l’accident domèstic.

Marta Ferrusola va ser traslladada en helicòpter fins a l’hospital de la Vall d’Hebron després d’haver rebut una primera atenció en un hospital de la zona on estiueja, al Ripollès.