LA GESTIÓ DE LA PANDÈMIA

Aquest dilluns el Govern i Cs es reuneixen per abordar els rebrots

Es tracta de la segona trobada que mantenen a la Moncloa des del juny passat

Calvo i Bal avaluaran les últimes mesures socials i econòmiques aprovades per l'Executiu

El portavoz adjunto en el Congreso, Edmundo Bal; y la vicepresidenta primera del Gobierno y ministra de la Presidencia, Relaciones con las Cortes y Memoria Democrática, Carmen Calvo, en una reunión en el Palacio de la Moncloa convocada para hablar de las medidas a adoptar ante futuros repuntes en el contagio del coronavirus. En Madrid, (España), a 12 de junio de 2020.

El portavoz adjunto en el Congreso, Edmundo Bal; y la vicepresidenta primera del Gobierno y ministra de la Presidencia, Relaciones con las Cortes y Memoria Democrática, Carmen Calvo, en una reunión en el Palacio de la Moncloa convocada para hablar de las medidas a adoptar ante futuros repuntes en el contagio del coronavirus. En Madrid, (España), a 12 de junio de 2020. / Ciudadanos (Ciudadanos)

1
Es llegeix en minuts

Aquest dilluns a les 11.00 hores el Govern es reunirà a la Moncloa amb una delegació de Ciutadans, segons ha informat la formació taronja. Serà la segona trobada que manté l’Executiu amb el partit que lidera Inés Arrimadas després de la del 12 de juny, en què les dues parts van mostrar gran sintonia quant a la gestió de la pandèmia.

Notícies relacionades

En la reunió s’abordaran temes relacionats amb els rebrots de Covid-19 a Espanya i es farà una avaluació de les mesures socials i econòmiques aprovades pel Govern de Pedro Sánchez per pal·liar els efectes de la pandèmia.

En la trobada participaran la vicepresidenta primera, Carmen Calvo, i la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, mentre que la delegació de Cs l’encapçalarà el seu portaveu adjunt en el Congrés, Edmundo Bal. També hi haurà el secretari d’estat de Relacions amb les Corts, José Antonio Montilla, i el secretari general de la Presidència, Félix Bolaños.