a l'Hogar Don Orione

Urdangarin torna a sortir de la presó a fer voluntariat després de la fi de l'estat d'alarma

El cunyat del rei Felip VI ja va fer aquest dilluns la seva primera sortida al centre, que havia restringit les visites pel coronavirus

urgandarin

urgandarin

1
Es llegeix en minuts
Efe

Iñaki Urdangarin, condemnat pel ‘cas Nóos’, ha tornat a sortir de la presó per fer voluntariat a l’Hogar Don Orione després que s’hagi posat fi a l’estat d’alarma i el centre hagi permès de nou les visites, que havia restringit pel coronavirus. 

Així ho han indicat a Efe fonts penitenciàries que han assenyalat que el cunyat del rei Felip VI ja va fer la seva primera sortida al centre aquest dilluns. 

Urdangarin va ingressar a la presó el 18 de juny del 2018 per complir una condemna de cinc anys i deu mesos de presó per delictes de corrupció en el ‘cas Nóos’ i des d’aleshores està intern a la presó avilesa de Brieva. 

Des del 19 de setembre, Urdangarin sortia del centre penitenciari per anar a l’Hogar Don Orione, ubicat a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón. Al principi ho feia dos dies a la setmana, però des de mitjans de gener va començar a anar-hi els dilluns, dimecres i divendres. 

No obstant, amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, el centre va restringir les visites per garantir la protecció de les persones que atén. 

Notícies relacionades

D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i ja que les persones ateses, d’avançada edat, presenten patologies que els fa més vulnerables al virus, el Don Orione va considerar pertinent restringir les visites als seus usuaris a les estrictament necessàries. 

També va restringir les sortides de caps de setmana fora del centre.