que «altres forces es moguin»

El ministre Garzón aposta per uns Pressupostos amb la majoria de la investidura

Marlaska insta els partits a un acord transversal per als comptes públics

zentauroepp52402937 alberto garzon200221134548

zentauroepp52402937 alberto garzon200221134548 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ministre de Comerç, Alberto Garzón, ha apostat per pactar els Pressupostos amb la majoria d’investidura, ha descrit ERC com un partit germà, i ha afegit que no veu inconvenient que «altres forces polítiques es moguin».

«El que em sedueix és la majoria de la investidura, però depèn del recolzament a recolzament», ha assegurat el ministre en una entrevista aquest dilluns a Catalunya Ràdio, recollida per Europa Press, en què ha també ha dit que hi pot haver punts en els quals estiguin d’acord amb altres forces polítiques i que hi cal comptar per a aquests temes específics, ha matisat.

Al ser preguntat si pactaria abans amb ERC que amb Cs, Garzón ha dit que no existeix aquest dilema en abstracte, però ha destacat que li agrada «l’ERC que mira a la classe treballadora, tot i que hi ha ocasions en què ha mirat a un altre lloc».

Marlaska demana un acord transversal

Notícies relacionades

El seu homòleg a Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha fet una crida a tots els partits per a un acord transversal que condueixi a uns Pressupostos del 2021 indispensables per a la reconstrucció econòmica i social que cal abordar de forma urgent.

«Com més transversal sigui l’acord, millor», ha emfatitzat el titular d’Interior, abans de confiar que hi hagi voluntat de tots per a aquesta concertació i per a la reconstrucció social, econòmica i financera després de la crisi sanitària per la pandèmia del coronavirus.  D’aquesta manera, ha mostrat la seva esperança que les forces polítiques es vagin sumant a l’acord.