10 d’ag 2020

Anar al contingut

el partit taronja

Arrimadas agafarà la baixa maternal: «És el meu dret»

La líder de Ciutadans afirma que no es produirà cap «buit de poder»

Efe

Arrimadas agafarà la baixa maternal: «És el meu dret»

Pool

La líder de CiutadansInés Arrimadas, en la recta final del seu embaràs, ha avançat que agafarà la baixa maternal, tot i que encara no ha decidit quant temps hi estarà: «Agafaré unes setmanes per dedicar-les al meu nadó i evidentment per exercir el meu dret».  En una roda de premsa telemàtica després de la reunió de l’executiva, ha explicat que no es produirà cap «buit de poder» perquè hi ha un equip al capdavant «amb unes directrius i unes indicacions molt clares». 

«Quan les dones que liderem projectes, departaments o negocis s’agafen la baixa no suposa cap tipus de problema», ha assenyalat Arrimadas. 

Un projecte polític, ha defensat la líder taronja, «és molt més que una persona i una presidenta» i, per tant, no hi ha cap problema que durant unes setmanes, ha dit, ella estigui dedicada a cuidar el seu fill. D’altra banda, el Comitè Executiu ha incorporat quatre nous noms (José Ramón Bauzá, Sara Jiménez, Edmundo Bal i María Ángeles Rosado) després d’haver complert el requisit de permanència en el partit, de manera que passa a tenir 43 membres. 

A més, Bal, el portaveu de Cs al Congrés, s’afegeix a l’executiva permanent, que passa a estar composta per set persones.  L’últim Comitè Executiu d’Albert Rivera tenia 50 membres (el màxim contemplat) i 16 la direcció permanent.