EMERGÈNCIA SANITÀRIA

Carmen Calvo dona positiu en coronavirus

La vicepresidenta del Govern es va sotmetre a un segon test després d'un «negatiu no concloent»

20200325 482483 carmencalvoe 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vicepresidenta primera del Govern, Carmen Calvo, ha donat positiu en l’últim test a què s’ha sotmès per coronavirus, segons han informat fonts del Govern. La número dos de l’Executiu havia realitzat proves anteriors amb resultat negatiu i l’última que se li va fer dimarts no proporcionava dades concloents, per la qual cosa se li ha repetit el test.

Segons les fonts, Calvo evoluciona favorablement i rep el tractament mèdic prescrit a la clínica de Madrid en la qual està ingressada des de diumenge, amb el protocol d’aïllament i quarantena preceptius. Es tracta de la tercera integrant de l’Executiu encomanada, al costat de les ministres d’Igualtat, Irene Montero, i de Política Territorial, Carolina Darias.

Totes dues s’estan recuperant a casa guardant quarantena, segons va dir aquest dimarts la portaveu del Govern, María Jesús Montero, en roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Notícies relacionades

Montero i Darias van donar positiu el 12 de març, dies després d’haver participat en la multitudinària manifestació del Dia de la Dona a Madrid, el dia 8, a la capçalera de les quals hi havia la vicepresidenta Calvo i la dona del president Pedro Sánchez, Begoña Gómez, també encomanada amb el Covid-19.

El Govern ha ordenat la desinfecció d’algunes dependències de la vicepresidència que dirigeix i d’algunes de les que utilitzen els conductors del complex de la Moncloa, col·lectiu on també s’han donat casos positius.

Temes:

Carmen Calvo