DESPRÉS DELS CASOS D'ASSETJAMENT

La consellera d'Agricultura assumeix Exteriors de forma provisional

Jordà relleva Bosch de forma provisional a l'espera que ERC nomeni el nou responsable del departament

zentauroepp52659129 pla curt on es pot veure la consellera d agricultura  teresa200310193455

zentauroepp52659129 pla curt on es pot veure la consellera d agricultura teresa200310193455 / Oriol Bosch

1
Es llegeix en minuts
Agencias

La consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha explicat aquest dimarts que el Govern espera que ERC proposi en les pròximes hores un substitut per a Alfred Bosch al capdavant d’Acció Exterior després de la seva dimissió per haver ocultat els casos d’assetjament sexual en el departament. Mentrestant, serà l’actual consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, qui assumirà Exteriors des del seu despatx. Sobre el relleu definitiu, ha afirmat, «no hi ha cap decisió presa». 

Notícies relacionades

Budó, també portaveu del Govern, ha assenyalat que les responsabilitats de la consellera republicana no inclouran la taula de diàleg amb el Govern central, de la qual formava part Bosch. El ja exconseller presidia, a més, la Comissió Bilateral Estat-Generalitat. Respecte a la taula de diàleg, prevista per a aquest mes a Barcelona, Budó ha dit que no hi ha una data tancada. 

La portaveu de l’Executiu català ha insistit que la segona trobada de la taula de diàleg «s’hauria de fer abans de les campanyes electorals» d’Euskadi  i Galícia, el 5 d’abril que ve.