LA POSTCONVERGÈNCIA

Mercè Conesa deixarà la presidència del Consell Nacional del PDECat

«No tinc intenció de tornar a presentar-me per al càrrec», apunta la dirigent, allunyada dels posicionaments de Puigdemont

zentauroepp49209705 la presidenta del port de barcelona  merc  conesa  durant la190725201718

zentauroepp49209705 la presidenta del port de barcelona merc conesa durant la190725201718 / Lluis Sibils

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Mercè Conesa deixarà la presidència del Consell Nacional del PDECat quan es doni un procés de renovació que ella mateixa ha demanat al partit. Així ho ha anunciat aquest cap de setmana la també presidenta de Port de Barcelona en una entrevista a ‘Tot Barcelona’.

Notícies relacionades

Conesa, exalcaldessa de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), va arribar a la presidència del Consell Nacional el 2016, quan es va imposar a l’‘exconseller’ Santi Vila en la votació. La dirigent, allunyada dels posicionaments de Carles Puigdemont, explica que ha continuat en el càrrec per «compromís» amb el president del PDECat, David Bonvehí.

«La renovació ha d’arribar aviat i no tinc intenció de tornar a presentar-me per al càrrec», assenyala en l’entrevista. «Entenc que la nova etapa del partit també ha de contemplar perfils diferents», afegeix. I assenyala: «Jo els dic que treguin el càrrec a renovació ja. Vaig haver d’esperar perquè hi havia eleccions municipals, i després van venir una altra vegada les eleccions espanyoles. Ja els he dit que tanco aquesta etapa, espero que sigui aviat».

Temes:

PDECat