31 març 2020

Anar al contingut

DIRECTE

Últimes notícies de Catalunya i Espanya | DIRECTE

El Periódico

-FOTODELDÍA- GRAF8784 MADRID, 07/01/2020.- Pedro Sánchez, quien logró este martes la confianza del Congreso para un nuevo mandato como presidente del Gobierno, al lograr una estrecha mayoría de 167 votos a favor, 165 en contra y 18 abstenciones, es felicitado por el líder de Unidas Podemos, Pablo Iglesias (d). EFE/Juan Carlos Hidalgo

-FOTODELDÍA- GRAF8784 MADRID, 07/01/2020.- Pedro Sánchez, quien logró este martes la confianza del Congreso para un nuevo mandato como presidente del Gobierno, al lograr una estrecha mayoría de 167 votos a favor, 165 en contra y 18 abstenciones, es felicitado por el líder de Unidas Podemos, Pablo Iglesias (d). EFE/Juan Carlos Hidalgo / Juan Carlos Hidalgo (EFE)

El PSOE i Podem han tancat la seva pitjor setmana amb la confiança soscavada: els múltiples xocs entre els socis del Govern trunquen el relat que la Moncloa vol impulsar. Els socialistes acusen els morats de tenir molta pressa i poca experiència per governar. Aquest dilluns, la vicepresidenta Carmen Calvo restava importància al xoc.

EL PERIÓDICO explica les últimes notícies de l’actualitat política a Espanya Catalunya en aquest fil directe: