classificat en segon grau

Rull treballarà a Mútua Terrassa per reforçar l'assessoria legal de l'entitat

L'exconseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat també farà un voluntariat, però aliè a l'organisme

rull

rull

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’exconseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat Josep Rull, pres a Lledoners pel procés, treballarà en els serveis jurídics de Mútua Terrasa en aplicació de l’article 100.2 del reglament penitenciari, que permet flexibilitzar el règim de presó malgrat estar classificat en segon grau.

Segons fonts de l’entorn de Rull consultades per Europa Press, l’exconseller treballarà a l’àrea de serveis jurídics de la mútua ubicada al municipi vallesà d¡on és veí, Terrassa, amb l’objectiu de reforçar l’assessoria legal. Rull, que va ser condemnat a deu anys i sis mesos de presó, també farà voluntariat al mateix municipi, però en una entitat aliena a Mútua Terrassa, segons detalla el centre en un comunicat.

En la mateixa nota informativa, l’entitat ha explicat que la incorporació de Rull, que és advocat, serà per reforçar l’assessoria legal posant el focus en els àmbits relacionats amb l’economia circular, l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

Notícies relacionades

La Junta de Tractament del Centre Penitenciari de Lledoners va anunciar dijous que Josep Rull i el també exconseller Jordi Turull podran sortir 12 hores al dia per treballar i fer voluntariat. Són els últims presos que faltaven del procés per acollir-se a l’article 100.2.