Montero respon a Álvarez de Toledo després de dir que Iglesias «va sortir com un mascle alfa a defensar la seva femella»

La ministra d'Igualtat lamenta la falta d'«educació» de la portaveu del PP

zentauroepp52642419 combo200305141328

zentauroepp52642419 combo200305141328

1
Es llegeix en minuts
Efe

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha lamentat la falta d’«educació» i de «respecte» de la portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, que la va considerar la «dona més humiliada de la política espanyola».

Abans de pronunciar una conferència a la Universitat de Sevilla, Montero ha dit als periodistes: «Álvarez de Toledo és la millor prova que existeixen les classes socials i que és millor venir d’una família humil com la meva, però que m’ha donat una bona educació, a tenir un cognom bé però que no li hagin ensenyat ni educació ni respecte».

Montero és «la més humiliada»

La ministra es pronunciava d’aquesta manera després de ser preguntada per les afirmacions de la portaveu del PP, que va dir que Montero «és la dona més humiliada de la política espanyola», perquè, segons el seu parer, el vicepresident, Pablo Iglesias, «ha sortit com mascle alfa a defensar la seva femella d’un col·lega d’un ministeri».

Notícies relacionades

Álvarez de Toledo es referia a les tensions en el Govern per l’avantprojecte de llei de llibertats sexuals, elaborat pel Ministeri d’Igualtat, que van provocar que Iglesias afirmés aquest dimarts que en les «excuses tècniques» que s’han plantejat al text en altres departaments ministerials «hi ha molt masclista frustrat».

Álvarez de Toledo: «Enviaria el meu marit al sofà»

«Si jo fos ministra d’Igualtat i el meu marit –amb referència al vicepresident Pablo Iglesias– sortís com un mascle alfa a defensar la seva femella d’un col·lega d’un ministeri, l’enviaria al sofà», va dir la portaveu popular.