GIRA AUTONÒMICA

Aquest divendres Sánchez viatja a la Rioja amb 15 ministres en una picada d'ullet a l'Espanya interior

El cap de l'Executiu presidirà a Logronyo la primera reunió de l'acabada de crear Comissió Delegada per al Repte Demogràfic

zentauroepp52383876 brussels  belgium   20 02 2020   spanish prime minister pedr200220161508

zentauroepp52383876 brussels belgium 20 02 2020 spanish prime minister pedr200220161508 / IAN LANGSDON

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Aquest divendres el president del Govern, Pedro Sánchez, es desplaçarà a la Rioja amb 15 dels seus ministres per mostrar el seu compromís amb l’Espanya interior fent a Logronyo la primera reunió de l’acabada de crear Comissió Delegada per al Repte Demogràfic.

La visita de Sánchez, que s’entrevistarà amb la presidenta de la Rioja, Concha Andreu, s’emmarca en la ronda que s’ha compromès a fer per totes les comunitats autònomes i que va iniciar el 6 de febrer a Barcelona amb el president català, Quim Torra.

En un primer moment, el Govern va transmetre la intenció del president d’intentar organitzar les seves visites seguint l’ordre d’antiguitat dels seus estatuts d’autonomia, però l’avenç electoral a Galícia i País Basc ha trastocat aquests plans. El president es va desplaçar a Santiago diumenge passat, però exclusivament a un míting de la precampanya, com té pensat fer aquest diumenge a Vitòria.

L’agenda de Sánchez a Logronyo començarà a les 10.15 hores amb una trobada amb Andreu al Palau de Govern de la Rioja que anirà seguit d’una declaració institucional de tots dos davant dels mitjans de comunicació.

Repte demogràfic

A continuació, Sánchez i la seva delegació de ministres faran la primera reunió de la Comissió Delegada per al Repte Demogràfic al celler La Grajera, que pertany al govern autonòmic i que, a més de produir vi, funciona com a centre de divulgació i espai per a exposicions i esdeveniments.

Està previst que, al finalitzar aquesta trobada, la vicepresidenta quarta i ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, comparegui davant dels mitjans de comunicació per informar del desenvolupament de la reunió.

Notícies relacionades

Ribera és la presidenta que ha sorgit d’aquesta Comissió Delegada –sempre que Sánchez no decideixi assistir a les seves reunions– i tindrà en el ministre d’Agricultura, Luis Planas, el seu vicepresident.