Quim Forn surt de la presó per anar a treballar

L'exconseller s'incorpora a la seva nova feina a Mediapro

forn / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exconseller d’Interior  Joaquim Forn ha sortit de la presó de Lledoners per anar al seu nou lloc de treball a Mediapro. Així, Forn es beneficia de l’article 100.2 del règim penitenciari que permet als reclusos sortir de la presó per anar a treballar o fer voluntariat.

Forn, advocat de professió, treballarà al departament legal de la productora de Jaume Roures i es farà càrrec de tot el que té a veure amb dret públic de la companyia audiovisual. 

Dos familiars, entre ells la seva filla, han acudit a Lledoners per recollir Forn en un cotxe privat i traslladar-lo fins a Barcelona, on té la seva seu Mediapro. 

Notícies relacionades

L’exconseller d’Interior està condemnat a 10 anys de presó per un delicte de sedició i és a la presó des del 2 de novembre del 2017. El nou lloc de treball de Forn li permet sortir del centre penitenciari per anar a treballar i tornar només a dormir. Això no exclou els permisos del cap de setmana que, quan arribi el moment, amb un quart de la pena complerta, pugui començar a demanar.

Segons va informar la Conselleria de Justícia, en el cas de Forn, la junta de tractament de la presó barcelonina de Lledoners ha acordat permetre que surti cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres, dotze hores i mitja cada jornada, per anar a treballar.