de dilluns a divendres

Joaquim Forn treballarà a Mediapro durant els permisos per sortir de la presó

L'exconseller s'incorporarà al departament legal de l'empresa

forn-roures

forn-roures

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exconseller d’Interior Joaquim Forn treballarà a Mediapro durant els permisos per sortir de la presó de Lledoners en aplicació de l’article 100.2 del reglament penitenciari. Així ho ha confirmat el propietari de l’empresa, Jaume Roures, a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’. Forn, advocat de professió, treballarà en el departament legal i es farà càrrec de tot el que té a veure amb dret públic de la companyia audiovisual. 

Notícies relacionades

L’exconseller d’Interior està condemnat a 10 anys de presó per un delicte de sedició i és a la presó des del 2 de novembre del 2017. El nou lloc de treball de Forn li permet sortir del centre penitenciari per anar a treballar i tornar només a dormir. Això no exclou els permisos del cap de setmana que, quan arribi el moment, amb un quart de la pena complerta, pugui començar a demanar.

Segons va informar la Conselleria de Justícia, en el cas de Forn, la junta de tractament de la presó barcelonina de Lledoners ha acordat permetre que surti cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres, dotze hores i mitja cada jornada, per anar a treballar.