A la zarzuela

El Rei presidirà dimarts el seu primer Consell de Ministres amb el Govern de Sánchez

Té caràcter deliberant i el que és habitual és que desrpés es faci una reunió decisòria

GRAF1163. MADRID, 13/01/2020.- El rey Felipe VI, el presidente del Gobierno, Pedro Sánchez (3i), y los vicepresidentes del Gobierno, Carmen Calvo (3) y Pablo Iglesias (2i), Naia Calviño (2d) y Teresa Ribera (i), posan para la foto de familia durante la jura o promesa ante el rey del acto de toma de posesión celebrado este lunes en el Palacio de la Zarzuela. EFE/Chema Moya POOL

GRAF1163. MADRID, 13/01/2020.- El rey Felipe VI, el presidente del Gobierno, Pedro Sánchez (3i), y los vicepresidentes del Gobierno, Carmen Calvo (3) y Pablo Iglesias (2i), Naia Calviño (2d) y Teresa Ribera (i), posan para la foto de familia durante la jura o promesa ante el rey del acto de toma de posesión celebrado este lunes en el Palacio de la Zarzuela. EFE/Chema Moya POOL / Chema Moya (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El rei Felip VI presidirà el pròxim dimarts 18 de febrer el Consell de Ministres al Palau de la Zarzuela, segons ha informat aquest divendres la Casa Reial.

Notícies relacionades

Serà la primera ocasió que el Rei presidirà el Consell de Ministres amb Pedro Sánchez com a cap de l’Executiu i la segona des de la seva proclamació com a cap de l’Estat el 2014 –just un mes després de la proclamació, el 18 de juliol, amb Mariano Rajoy com a president.

El Consell de Ministres que presideix el Rei té caràcter deliberant, i el que és habitual en aquestes ocasions és que l’Executiu faci després una reunió amb caràcter decisori al Palau de la Moncloa. Entre els temes previstos per al Consell de Ministres de dimarts hi ha la derogació de l’article de la reforma laboral del 2012 que permet l’acomiadament per acumulació de baixes mèdiques justificades.