identificava quatre persones per creuar contenidors

Agressió lleu a un guàrdia civil a Altsasu en uns desordres públics

Detenen una persona, que passarà aquest dissabte a disposició judicial

zentauroepp45689773 barcelona  barcelon s  30 10 2018   deportes    la guardia c190314155742

zentauroepp45689773 barcelona barcelon s 30 10 2018 deportes la guardia c190314155742 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un agent de la Guàrdia Civil ha patit una agressió «lleu» a Altsasu mentre identificava amb un altre company quatre persones que suposadament havien creuat contenidors en un carrer de la localitat, segons ha informat la Guàrdia Civil.

Les quatre persones identificades seran denunciades en virtut de la llei orgànica de protecció i seguretat ciutadana. Agents de l’institut armat han detingut un dels identificats, que passarà aquest dissabte a disposició judicial a l’estar acusat d’atemptat contra agent de l’autoritat, segons han informat Europa Press fonts de la investigació.

Altsasu és la localitat navarresa on el 15 d’octubre del 2016 es va produir l’agressió a dos guàrdies civils i les seves parelles, el judici de les quals va acabar al Suprem.

Desordres públics

Notícies relacionades

Els fets van tenir lloc aquesta setmana, la nit de dimecres a dijous, per desordres públics a Altsasu. Passades les sis del matí, la Guàrdia Civil va saber que al carrer García Ximénez hi havia un grup de persones creuant contenidors a la via, la circulació de la qual va quedar tallada momentàniament en els dos sentits. Segons ha explicat la Guàrdia Civil, en total, dos contenidors de vidre i quatre més de matèria orgànica van moure’s del lloc on es trobaven col·locats i eren al mig del carrer.

Patrulles de la Guàrdia Civil es van desplaçar al lloc i van identificar quatre persones. Durant aquestes identificacions es va produir una agressió lleu a un dels agents actuants, que va haver de ser atès per personal sanitari i va estar de baixa per al servei de dijous a les dotze del migdia. En l’actuació es va requerir recolzament d’unitats de la Guàrdia Civil d’Altsasu i de la Policia Foral.