DIVISIÓ EN LES FILES CONSERVADORES

Bou creu que va ser un «error» posar de candidata per Barcelona Cayetana Álvarez de Toledo

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Barcelona creu que el seu partit ha de tenir líders a Catalunya que «siguin catalans, tinguin cognoms catalans i parlin català»

bou

bou

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha assegurat aquest dimarts que va ser un error posar de candidata al Congrés per Barcelona Cayetana Álvarez de Toledo, perquè, segons ell, el partit ha de tenir líders a Catalunya que «siguin catalans, tinguin cognoms catalans i parlin català».

«Els catalans volem gent de casa. Són coses molt petites, però són realitats. S’ha de tenir una idea clara. Hem de convèncer i vendre el producte i ella no era la millor persona per fer això», ha dit en una entrevista a Ràdio 4 recollida per Europa Press.

Bou ha opinat que el PP ha de tenir una posició d’equilibri i ha celebrat que el partit hagi retrobat els valors, segons ell, perquè creu que entén més que mai el que és Catalunya i el català. «Han tornat els principis i els valors que el PP ha de tenir», ha assegurat, tot i que ha advertit que han de modificar l’estratègia que tenen, sobretot a Catalunya.

Preguntat pel judici a la cúpula dels Mossos d’Esquadra, el líder popular ha assegurat que el major Josep Lluís Trapero «es va equivocar», creu que ell és el responsable que els agents es mantinguessin passius durant la jornada de l’1-O i ha dit que està a favor que s’apliqui la llei.

Pressupostos municipals

Notícies relacionades

Sobre l’acord dels pressupostos de Barcelona, presentat aquest dilluns per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i que té el recolzament del seu soci en el govern municipal, el PSC, i d’ERC i JxCat, ha considerat que és una «destralada grandiosa a la butxaca dels barcelonins» per la pujada d’impostos que suposen.

Bou ha criticat que JxCat s’hagi adherit finalment a l’acord dels comptes i ha assegurat que no l’ha sorprès, perquè és un «canvi de cromos amb la Generalitat», i ha dit que s’està lligant un tripartit en el Govern de la Generalitat amb ERC, JxCat i i els comuns.