NOU GOVERN DE SÁNCHEZ

Les xarxes recuperen el vídeo en el qual el ministre Castells atacava la justícia espanyola

«Els jutges no són àngels. Tenen ideologia i són nomenats per partits nacionalistes espanyols», afirmava a TV-3 l'octubre passat

castells22

castells22

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A poques hores que Manuel Castells, junt amb els altres 21 ministres de Pedro Sánchez, prengui possessió del càrrec com a  ministre d'Universitats, veus constitucionalistes, entre les quals, la d'Inés Arrimadas, han utilitzat les xarxes per recuperar un vídeo en què Castells atacava la justícia espanyola, el PP,  Cs i el mateix PSOE a compta del procés.

Notícies relacionades

Es tracta d'una intervenció de Castells al programa 'FAQS' de TV-3 l'octubre passat en la qual l'ara ministre d'Universitats carregava contra la justícia espanyola. «¿Qui nomena els jutges? El Consell General del Poder Judicial. ¿I qui anomena el CGPJ? Els jutges no són àngels. Tenen la seva ideologia i la seva política i com que són nomenats per partits polítics espanyols nacionalistes -PP, Cs, que és d'extrema dreta nacionalista, i el PSOE-,  són nacionalistes espanyols».

Dos mesos després d'aquesta crítica contra la justícia i contra el mateix PSOE, Castells, pròxim a Ada Colau, prendrà avui possessió com a ministre del nou Govern de Sánchez.