19 set 2020

Anar al contingut

L'exvicedegà del Col·legi de Psicòlegs diu que els independentistes pateixen un trastorn obsessiu compulsiu

Ricard Cayuela compara Puigdemont amb el Joker i fins i tot esmenta les atrocitats comeses pels nazis en una entrevista concedida a 'El Triangle'

El Periódico

L'exvicedegà del Col·legi de Psicòlegs diu que els independentistes pateixen un trastorn obsessiu compulsiu

David Zorrakino

L’exvicedegà del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, Ricard Cayuela, ha creat una forta polèmica amb unes declaracions reproduïdes pel diari ‘El Triangle’ en què diu que els independentistes pateixen un Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC). 

«Hi ha prop de dos milions de persones que pateixen un trastorn obsessivocompulsiu, al qual, mitjançant una estratègia ben estudiada, se’ls dona menjar com als coloms. I els coloms continuen menjant. Pateixen una primera decepció, però la superen», es pot llegir en l’entrevista reproduïda en el mitjà ‘online’. 

L’exvicedegà, a més, arriba a comparar Puigdemont amb el Joker i fins i tot esmenta els crims nazis en una altra part de la seva intervenció. «També tenim un Joker, que és a Waterloo o per allà...», es pot llegir. 

«Abans que els nazis acabessin cremant gent, hi havia un moviment popular. Segurament ningú pensava al principi que allò acabaria com va acabar. Allà és on som», assegura.