Els CDR anuncien més protestes: «O independència o barbàrie»

Els comitès independentistes reclamen l'amnistia i el cessament del conseller Buch

cdr

cdr

1
Es llegeix en minuts

Els CDR Catalunya s’han felicitat aquest dimecres de les accions de protesta dels últims dies i de les pèrdues econòmiques generades amb el bloqueig d’accessos i de mercaderies procedents d’Europa, i asseguren que el caos seguirà: «Independència o barbàrie». [Seguiu aquíl’última hora de les protestes a Catalunya.]

També han anunciat més protestes el dia que el Tsunami Democràtic ha donat per acabades, fins a nou avís, les seves. Els CDR i altres grups independentistes han avisat a través dels seus canals que s’està preparant una «segona onada» de mobilitzacions. Anuncien: «Reserveu-vos fins divendres». Animen els que volen continuar amb les manifestacions que s’aprovisionin de material d’acampada i roba d’abric. I avisen: «No desconvocarem».

Notícies relacionades

En un comunicat difós en el seu compte de Twitter, parla de l’inici d’un «nou cicle d’accions de la revolta popular» iniciades fa un mes que, juntament amb les protestes convocades per Tsunami Democràtic, han trencat la normalitat.

Demandes a les autoritats

«Avisem Pedro Sánchez, al Govern de la Moncloa, Quim Torra, el Govern de la Generalitat, els partits independentistes i la UE que aquesta serà la situació» fins a aconseguir l’amnistia de 40 presos independentistes, la retirada d’efectius de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, el cessament del conseller Miquel Buch i fer efectiva la declaració d’independència.