comicis del 10N

Rufián es disculpa per fotografiar-se al costat d'un apoderat de Vox

«Mai he dit que no a una foto a ningú però entenc que aquestes puguin molestar», ha exposat el candidat d'ERC

rufian

rufian

1
Es llegeix en minuts

El candidat d’ERC al Congrés per Barcelona, Gabriel Rufián, s’ha disculpat a Twitter per fotografiar-se al costat d’un apoderat de Vox aquest matí. «Avui a l’entrar i al sortir del col·legi electoral del barri de Sabadell on voto molta gent m’ha demanat fotos. Entre ells uns apoderats de Vox. Mai he dit que no a una foto a ningú però entenc que aquestes puguin molestar. Demano disculpes a qui s’hagi pogut enfadar», ha tuitejat el republicà. La foto en qüestió ha corregut per Twitter durant el migdia causant un gran enrenou en els sectors independentistes.

Notícies relacionades

Rufián ha anat aquest matí a l’escola Ribatallada de Sabadell, on ha acudit a dipositar el seu vot acompanyat d’alguns regidors del grup municipal, entre ells el portaveu local, Gabriel Fernàndez. Allà ha fet una crida a la ciutadania a «combatre l’Estat amb urnes i democràcia». «Que tothom recordi que hi ha gent que no voldria que ens expresséssim democràticament davant una urna. Els poderosos no necessiten urnes, però la gent té els carrers, les places i les urnes per defensar el que vulguin de manera cívica i pacífica», ha assenyalat Rufián en declaracions als periodistes. [Eleccions generals a Espanya de novembre 2019 | Últimes notícies en directe]

«L’Estat va sentenciar el 14 d’octubre de l’única manera que sap fer-ho, amb repressió i presó d’un segle als nostres companys», ha dit el candidat al Congrés dels Diputats per ERC.  «Que el poble sàpiga que només es pot sentenciar com sap fer-ho el poble de Catalunya, amb democràcia i urnes», ha finalitzat.