ELECCIONS GENERALS 10-N

Arrimadas demana el vot de convivència després de ser increpada al seu col·legi electoral

Un grup d'independentistes l'han rebut amb crits de «Llibertat presos polítics» i «A la presó hi hauries de ser tu»

arrimadas / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La cap de llista de Cs al Congrés per Barcelona, Inés Arrimadas, ha demanat aquest diumenge un vot que permeti passar de l’«odi» a la «convivència»després d’haver sigut increpada per un grup d’independentistes amb crits de «Llibertat presos polítics» i «A la presó hi hauries de ser tu».

Arrimadas, acompanyada del seu marit, ha votat aquest migdia al col·legi Ausiàs March, al barri de les Corts de Barcelona i, a continuació, en declaracions als mitjans, ha demanat als ciutadans que, malgrat el cansament de tantes cites electorals, «facin l’esforç d’anar a votar» i «no tirin la tovallola».

El vot a Catalunya, ha dit, «servirà perquè l’odi doni pas a la convivència, perquè la ruptura doni pas a la unió dels ciutadans».

Notícies relacionades

A la seva arribada al col·legi electoral, i posteriorment mentre atenia els mitjans, Arrimadas ha sigut increpada per diverses persones amb crits de «Llibertat presos polítics», «A la presó hi hauries de ser tu», «Fora feixistes dels nostres barris» i «Mentidera».

Arrimadas ha denunciat que hi ha independentistes que actuen amb «total impunitat», amb l’objectiu d’«impedir» el dret a vot, i ha afegit: «La ruptura és evident, i els que insulten saben que tenen la protecció del Govern de la Generalitat».