Twitter retransmetrà per primera vegada el debat electoral

L'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió ha arribat a un acord amb Twitter Espanya

plat-debate-electoral

plat-debate-electoral

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió ha arribat aun acord amb Twitter Espanya per oferir a través del seu compte oficial (@academia_tv) la retransmissió en directe del senyal aquesta nit del’únic debat d’aquesta campanya en què participen els cinc principals aspirants a La Moncloa.

El debat electoral en què participaran els candidats a la presidència del Govern Pedro SánchezPablo CasadoAlbert RiveraPablo Iglesias i Santiago Abascal es podrà seguiren directe des del perfil oficial de l’acadèmia i a través de l’etiqueta #ElDebate4N.

«Gràcies a aquest acord es multiplica, per primera vegada en un debat d’aquestes característiques, l’impacte del senyal a nivell mundial», subratlla en un comunicat la institució que presideix la periodista María Casado.

L’Acadèmia de Televisió organitza aquest debat, que començarà ales deu de la nit i que serà moderat pels periodistes Ana Blanco Vicente Vallés

Notícies relacionades

Serà alPavelló de Cristal de la Casa de Camp de Madrid, en un plató de 300 metres quadrats per a un debat en la realització del qual i producció hi haurà300 persones. Hi ha 700 d’acreditats entre mitjans, convidats i equips dels partits.

Els debats s’han convertit en un dels continguts televisius de més audiència en els processos electorals, i en els últims anys és un dels esdeveniments més comentats a Twitter, amb volums de conversa rècord a la plataforma a Espanya.