Rivera mostra una llamborda: «Representa el desordre, l'amenaça a la democràcia espanyola»

El líder de Cs assegura que el tros de rajola és «el que llançaven als Mossos, als comerciants...» i demana a Sánchez que garanteixi unes «eleccions democràtiques, lliures»

-albert rivera- a-los-policas-les-lanzaban-trozos-de-adoquines-de-nuestras-calles-de-barcelona-mientras-snchez-deca-que-en-catalua-no-pasaba-nada -eldebate4n los-catalanes-votarn-en-pueblos-donde-la-li / periodico

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Albert Rivera, el candidat de Ciutadans, ha mostrat un tros de llamborda dels carrers de Barcelona per denunciar la violència que s’ha viscut a la capital catalana després de la sentència pel procés.

[Seguiu en directe el debat electoral de les eleccions del novembre]

Notícies relacionades

En la línia de quan va tuitejar imatges de la violència a Barcelona i la va comparar amb la de ciutats com Bagdad, a l’Iraq, o Alep, a Síria, ara ha assegurat: «No és un ‘souvenir’ del mur de Berlín, és una llamborda dels carrers de la meva ciutat, de Barcelona».

El líder de Cs assegura, mostrant el tros de rajola: «Això és el que llançaven als Mossos, als comerciants... Representa el desordre, l’amenaça a la democràcia espanyola i a l’Estat de dret», i es dirigeix a Sánchez, per demanar-li que acabi amb aquesta violència i que garanteixi unes «eleccions democràtiques, lliures». «Negar els problemes no soluciona els problemes», assegura.