20 d’oct 2020

Anar al contingut

Rivera mostra una llamborda: «Representa el desordre, l'amenaça a la democràcia espanyola»

El líder de Cs assegura que el tros de rajola és «el que llançaven als Mossos, als comerciants...» i demana a Sánchez que garanteixi unes «eleccions democràtiques, lliures»

Vega S. Sánchez

Albert Rivera, el candidat de Ciutadans, ha mostrat un tros de llamborda dels carrers de Barcelona per denunciar la violència que s’ha viscut a la capital catalana després de la sentència pel procés.

[Seguiu en directe el debat electoral de les eleccions del novembre]

En la línia de quan va tuitejar imatges de la violència a Barcelona i la va comparar amb la de ciutats com Bagdad, a l’Iraq, o Alep, a Síria, ara ha assegurat: «No és un ‘souvenir’ del mur de Berlín, és una llamborda dels carrers de la meva ciutat, de Barcelona».

El líder de Cs assegura, mostrant el tros de rajola: «Això és el que llançaven als Mossos, als comerciants... Representa el desordre, l’amenaça a la democràcia espanyola i a l’Estat de dret», i es dirigeix a Sánchez, per demanar-li que acabi amb aquesta violència i que garanteixi unes «eleccions democràtiques, lliures». «Negar els problemes no soluciona els problemes», assegura.