02 juny 2020

Anar al contingut

cap al 10-N

Errejón creu que tindrà més de 15 escons

El candidat de Més País demana a Sánchez i Iglesias deixar «aquesta lògica de Pimpinela»

Miguel Ángel Rodríguez

Errejón creu que tindrà més de 15 escons

JOSE LUIS ROCA

El candidat de Més País, Íñigo Errejón, confia que obtindrà més de 15 escons en les eleccions del 10-N. No obstant, la seva predicció difereix bastant dels resultats que mostren els últims sondejos. 

L’últim sondeig del Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per a EL PERIÓDICO assigna al polític madrileny entre 2 i 4 diputats. En la mateixa línia, segons l’última macroenquesta del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS), Més País obtindria entre 3 i 4 escons en els comicis.

Sánchez i Iglesias, com Pimpinela

«No podem deixar [Pablo] Iglesias i [Pedro] Sánchez sols, no podem seguir en aquesta lògica de Pimpinela», ha opinat també Errejón en una entrevista a la cadena SER.  «Cal posar serietat i no posar només cadires», ha dit el polític de Més País, que insisteix que «els vots i els escons es posaran al servei d’un govern progressista». 

En aquest sentit, ha desafiat els seus homòlegs al PSOE i a Unides Podem a comprometre’s a fer «un «pas enrere» si «hi ha majoria progressista i al gener no hi ha un govern progressista».