cap al 10-N

Errejón creu que tindrà més de 15 escons

El candidat de Més País demana a Sánchez i Iglesias deixar «aquesta lògica de Pimpinela»

zentauroepp50053102 errejon190925203829

zentauroepp50053102 errejon190925203829 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

El candidat de Més País, Íñigo Errejón, confia que obtindrà més de 15 escons en les eleccions del 10-N. No obstant, la seva predicció difereix bastant dels resultats que mostren els últims sondejos. 

L’últim sondeig del Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per a EL PERIÓDICO assigna al polític madrileny entre 2 i 4 diputats. En la mateixa línia, segons l’última macroenquesta del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS), Més País obtindria entre 3 i 4 escons en els comicis.

Sánchez i Iglesias, com Pimpinela

Notícies relacionades

«No podem deixar [Pablo] Iglesias i [Pedro] Sánchez sols, no podem seguir en aquesta lògica de Pimpinela», ha opinat també Errejón en una entrevista a la cadena SER.  «Cal posar serietat i no posar només cadires», ha dit el polític de Més País, que insisteix que «els vots i els escons es posaran al servei d’un govern progressista». 

En aquest sentit, ha desafiat els seus homòlegs al PSOE i a Unides Podem a comprometre’s a fer «un «pas enrere» si «hi ha majoria progressista i al gener no hi ha un govern progressista».