MISSATGE DES DE LA PRESÓ

Jordi Cuixart defensa acudir a la manifestació «per la memòria republicana i per justícia»

El president d'Òmnium Cultural assegura en un tuit que «Barcelona continuarà el combat democràtic per la llibertat»

zentauroepp47134551 cuixart190709112725

zentauroepp47134551 cuixart190709112725

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha dit aquest dissabte que en la manifestació convocada per l’entitat que presideix i per l’ANC contra la sentència de l’1-O «Barcelona continuarà el combat democràtic per la llibertat».  [Seguiu les últimes notícies sobre Barcelona i Catalunya aquí]

En un tuit, Cuixart ha defensat acudir a la manifestació «per la memòria republicana i per justícia», al costat de l’etiqueta ’#26OHiSeré’. «Som hereus de milers d’homes i dones que van defensar drets socials i nacionals en plena dictadura franquista», ha afegit en el seu missatge des de la presó. 

Notícies relacionades

Sota el lema ’Llibertat’, la manifestació començarà a les 17.00 hores al carrer Marina amb Ramon Turró i avançarà fins a l’encreuament del primer carrer amb l’avinguda Icària, on s’instal·larà un escenari i se celebrarà un acte.

L’emplaçament de la manifestació és simbòlic, ja que és el mateix de la mobilització que l’ANC i Òmnium van convocar l’11 de novembre de 2017, dies després de l’empresonament dels exconsellers del Govern que van impulsar l’1-O, que es van sumar als del president d’Òmnium i l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, que ja estaven a la presó des del 16 d’octubre.