L'exhumació del dictador

La família acomiada el fèretre amb un «¡viva España, viva Franco!» | VÍDEO

La caixa amb les restes ha sigut portada a coll per vuit familiars homes, mentre que la resta els seguia a pas lent

familiares dse franco / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La família Franco ha acomiadat el fèretre del dictador del Valle de los Caídos amb un «¡viva Espanya, viva Franco!»després que a les 12.54 hores s’obrissin les portes de la basílica i fos conduït a coll de diversos familiars fins a un cotxe funerari. La comitiva ha sortit de l’església a l’hora citada.

La caixa amb les restes de Franco eren portada a coll per vuit familiars homes, mentre que la resta els seguia a pas lent, fins a dipositar el fèretre en un cotxe. Ha sigut en aquell moment quan s’ha sentit a l’esplanada del Valle el crit de «¡viva España, viva Franco!». [Seguiul’exhumació de Franco del Valle de los Caídos | Última hora en directe]

Al fons, des de la porta de la basílica, van presenciar l’escena els representants del Govern: la ministra de Justícia, Dolores Delgado; el secretari general de la Presidència, Félix Bolaños, i el sotssecretari del ministeri de la Presidència, Antonio Hidalgo.

Notícies relacionades

El fèretre estava cobert per un pendó amb l’escut de la família i a sobre hi havia una corona de llorer adornat amb cintes amb els colors de la bandera espanyola.