INCIDENTS DESPRÉS DE LA SENTÈNCIA

El detingut per llançar un coet a l'helicòpter de Mossos és reincident

L'home havia assetjat policies en una manifestació el 2018

a

a

1
Es llegeix en minuts

L’home detingut dilluns per presumptament haver llançat pirotècnia a un helicòpter dels Mossos d’Esquadra té antecedents per l’agressió a un manifestant de la plataforma policial Jusapol durant una mobilització d’aquesta associació a Barcelona el setembre del 2018, han informat Europa Press fonts coneixedores del cas.

Segons ha publicat ‘ElNacional.cat’, la policia creu que el sospitós actuava sol i amb material pirotècnic d’alta potència. L’home va ser detingut dilluns després dels disturbis de la setmana passada davant la Conselleria d’Interior de la Generalitat, on hi va haver fins a cinc llançaments de pirotècnia contra l’helicòpter, i els Mossos el van detenir per un presumpte delicte d’intent d’homicidi a més de desordres públics.

Llibertat amb càrrecs

Notícies relacionades

L’ara arrestat ja va ser detingut l’any passat i va quedar en llibertat amb càrrecs per presumptament haver clavat diversos cops de puny a un manifestant de Jusapol el 29 de setembre del 2018 a Barcelona.

Els Mossos el van arrestar a Igualada (Barcelona) per l’agressió, que es va produir en el marc de tensions entre manifestants convocats per Jusapol, que volien fer un reconeixement als agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional desplaçats per l’1-O, i manifestants independentistes convocats per Arran.