Un miler de persones es concentren davant de la Delegació del Govern

Els CDR criden a una mobilització amb globus de pintura davant del Departament d'Interior

delegaci / periodico

1
Es llegeix en minuts

La plataforma independentista Tsunami Democràtic ha mobilitzat un miler de persones davant de la delegació del Govern, on està previst que aquest migdia hi sigui el president de l’Executiu, Pedro Sánchez, de visita aquest matí a Barcelona.

► Últimes notícies de Barcelona en directe

Últimes notícies de Barcelona en directe

Tsunami ha instat els seus seguidors a acudir a la zona i realitzar una seguda amb cartells en anglès amb el missatge «Spain: sit and talk».

Notícies relacionades

No és l’única concentració prevista. Els CDR han fet una crida aquesta tarda a les 19.00 hores a una nova protesta davant de la Conselleria d’Interior, al passeig Sant Joan de Barcelona. Han batejat aquesta protesta amb el nom de Festa de Globus i demanen als assistents que vinguin amb globus plens de pintura per «posar color al Departament d’Interior i els que el custodien».

Des de la plataforma a Telegram d’Anonymous Catalonia s’ha fet una crida també als seus seguidors a manifestar-se davant del restaurant on, segons informen, té previst dinar aquest migdia el líder del PP, Pablo Casado. Així mateix, hi ha mobilitzacions convocades a Lleida davant d’un acte organitzat per Vox amb Ortega Smith.