cinquè dia de disturbis violents a Barcelona

Un policia, inconscient després d'haver rebut un impacte al cap

L'agent, que ja ha recuperat la consciència, ha sigut evacuat a pes per tres companys

manu-policia-out-web2

manu-policia-out-web2

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un agent de la Policia Nacional que intervenia en el dispositiu de seguretat davant la Direcció de Via Laietana a Barcelona ha quedat momentàniament inconscient després d’haver caigut a terra i d’haver rebut al cap l’impacte d’un objecte gran i contundent llançat pels manifestants.

Segons han informat fonts policials, l’agent, que ja ha recuperat la consciència, ha sigut evacuat a pes per tres companys que estaven al costat d’ell en la línia policial i ha sigut conduït per un vehicle policial a un hospital per ser atès.

El policia ha resultat ferit quan, després d’haver caigut a terra, els manifestants li han llançat contra el cap un objecte contundent i de grans dimensions, segurament una pedra, segons les fonts.

Notícies relacionades

L’agent, l’estat del qual encara no s’ha pogut determinar, ha quedat inconscient al rebre l’impacte al cap, però ha recuperat la consciència instants després.

El policia ha resultat ferit en els disturbis d’aquest divendres a la tarda davant la Direcció de Policia, on grups de manifestants han llançat tota mena d’elements als agents, que han respost amb càrregues, pilotes de goma i l’ús de gasos lacrimògens.