ingressat al Joan XXIII

El menor atropellat pels Mossos a Tarragona continua estable

El jove va patir un traumatisme cranioencefàlic i politraumatismes

tarragonadigital - minut a minut un vehicle dels mossos d esquadra atropella un manifestant a tarragona tgndigital-1184577532898754560 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El menor de 17 anys que ahir a la nit va ser atropellat per un furgó dels Mossos d’Esquadra durant les mobilitzacions contra la sentència del procés a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona continua ingressat «estable» a l’hospital Joan XXIII. El jove, que va patir un traumatisme cranioencefàlic i politraumatismes, continua ingressat a la sala d’intermedis i la seva situació és estable, segons han informat fonts hospitalàries.

Notícies relacionades

Una manifestació amb unes 2.000 persones va desembocar ahir en enfrontaments entre els participants i les forces de seguretat. Durant les càrregues, el jove va ser atropellat per un furgó dels Mossos d’Esquadra i va ser evacuat inconscient en ambulància a l’hospital. A Tarragona es van detenir cinc persones per les protestes.

Aquest dijous, estudiants de secundària s’han concentrat davant el rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) per reclamar que se suspenguin les classes en senyal de protesta.