Detingut l'home que va agredir una dona per mostrar una bandera espanyola a Tarragona

L'individu ha sigut arrestat per delicte contra l'exercici dels drets fonamentals i delicte de lesions

una mujer con una bandera espanola es golpeada en tarragona / periodico

1
Es llegeix en minuts

LaPolicía Nacionalha anunciat aTwitter la detenció de l'individu que aquest dilluns va colpejar i va fer caure a terra una dona gran que estava mostrant una bandera espanyola al mig d'una concentració independentista a Tarragona. L'home ha sigut detingut «per delicte contra l'exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques i delicte lleu de lesions», segons consta en el missatge de la xarxa social.

ÚLTIMA HORALa @policia Nacional ha detingut la persona que va agredir ahir una ciutadana de Tarragona per portar una bandera espanyolaHa sigut arrestat per delicte contra l'exercici dels Drets Fonamentals i Llibertats Públiques i delicte lleu de lesions#EstamosPorTi pic.twitter.com/DnDQAYkTyd— Policia Nacional (@policia) October 15, 2019

Notícies relacionades

Els fets es van produir ahir passades les 12 del migdia, quan la dona ballava mentre exhibia la bandera 'rojigualda' al carrer. Al seu voltant, segons es pot veure en un vídeo de 'Tarragona digital', es concentraven diverses persones en protesta per la condemna dels líders independentistes jutjats per l'organització del referèndum de l'1-O.

Després de recriminar-li la seva actuació, un dels concentrats li ha donat un cop per treure-li la bandera i després ha colpejat la dona, que ha acabat al terra.