davant de la sentència del procés

El Govern difon un vídeo per defensar la democràcia espanyola

Diversos ministres expliquen les fortaleses del sistema espanyol sota el lema «Espanya és la casa de tothom»

teaser-ministros / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Govern ha difós aquest dilluns, davant de la imminent publicació de la sentència del procés un vídeo en el qual diversos membres de l’Executiu expliquen les fortaleses del sistema democràtic espanyol en diversos idiomes i defensen que «Espanya és la casa de tothom»

[Segueixi aquí en directe l’última hora sobre la sentència del procés]

En el vídeo, que té una durada de vuit minuts, hi participen la vicepresidenta, Carmen Calvo, junt amb els ministres Josep Borrell, Fernando Grande Marlaska, Isabel Celaá, Nadia Calviño, Luis Planas, Teresa Ribera, José Guirao i Pedro Duque.

Cada un d’ells explica amb les seves pròpies paraules i reflexions en anglès, francès, alemany o rus que Espanya és una democràcia consolidada i una de les més fortes del món.

«No tinc cap dubte del que és l’Espanya del 2019», afirma la vicepresidenta del Govern, que remarca que no podria imaginar viure en un país que no fos la democràcia que és avui Espanya.

Notícies relacionades

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha difós també el vídeo en el seu compte de Twitter, amb un text en el qual afirma que «Espanya és una democràcia consolidada. Un Estat de dret dels més avançats del món i un dels països més lliures i segurs».

«Aquesta és l’Espanya de veritat. I l’hem fet junts, ciutadania i institucions. Des de la convivència, el respecte i la llei», afirma Sánchez en aquest missatge que acompanya d’un extracte del vídeo amb el lema «Espanya, la casa de tothom» i l’etiqueta #EverybodysLand.