DESFILADA DEL 12 d'OCTUBRE

Accidentat aterratge del paracaigudista que portava la bandera d'Espanya

El paracaigudista que portava la bandera ha impactat contra un fanal del passeig de la Castellana

p7v9htom-5cxgzwy vid 12 115348 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La bandera d’Espanya que s’hissa en la desfilada del 12-O i que porta sempre un paracaigudista ha tingut un aterratge accidentat aquest any. El paracaigudista que descendia amb la bandera ha impactat contra un fanal del passeig de la Castellana de Madrid, al costat de la llotja de les autoritats, i ha quedat atrapat allà uns minuts.

Es tracta del cap primer Luis Fernando Pozo, de la Brigada Paracaigudista (Bripac), que en el seu descens, en lloc d’arribar a terra davant la llotja com és tradicional, ha xocat amb força contra el fanal, i ha quedat enredat amb les cordes del paracaigudes i de la bandera.

Notícies relacionades

Després d’uns minuts en què ha rebut l’aplaudiment d’ànim dels Reis, de les seves filles i de la resta d’autoritats i convidats, el paracaigudista ha deixat caure primer la bandera, i la desfilada ha continuat amb el transport de l’ensenya per ser hissada.

El cap primer, que no aparentava estar ferit, ha aconseguit baixar del fanal i amb el casc encara posat ha abandonat la desfilada entre forts aplaudiments del públic.