CAP AL 10-N

Rivera demana al PSOE i el PP un pacte escrit perquè tots ells col·laborin guanyi qui guanyi

«Un exercici de patriotisme és creure en els espanyols i posar aquest país en marxa», diu el líder de Ciutadans

zentauroepp50016526 albert rivera190923133630

zentauroepp50016526 albert rivera190923133630 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha exigit al PSOE i al PP firmar «un compromís per escrit» abans de les eleccions del 10 de novembre perquè, «guanyi qui guanyi» en les eleccions, «tots remin en la mateixa direcció i que l’oposició compti».

Un compromís que ha posat sobre la taula en un esmorzar informatiu de Nueva Economía Fórum una setmana després d’anunciar que Ciutadans aixecava el veto al PSOE, després de mantenir-lo durant set mesos.

Notícies relacionades

Segons ha dit, si guanya les eleccions, trucarà el 10-N a la nit a Pedro Sánchez i a Pablo Casado per demanar-los el suport a la investidura «perquè hi hagi un govern en un mes i que l’oposició també s’involucri en la governabilitat del país. I si la victòria és dels seus adversaris ell també s’ha compromès a facilitar el desbloqueig.

«Un exercici de patriotisme és creure en els espanyols i posar aquest país en marxa», ha remarcat Rivera, insistint que no hi pot haver cap altre bloqueig institucional, i per això defensarà durant tota la campanya aquesta solució d’Estat per evitar unes eventuals terceres eleccions.