Ciutadans

Rivera torna a oferir-se a Sánchez però avisa: que no demani que el PP i Cs s'entreguin

El líder de la formació taronja ha reclamat el PSOE que no perdi «més oportunitats»

GRAF3184. MADRID, 02/10/2019.- El presidente de Ciudadanos, Albert Rivera, realiza declaraciones antes de reunirse con cargos y diputados de Ciudadanos en la Asamblea de Madrid.- EFE/David Fernández

GRAF3184. MADRID, 02/10/2019.- El presidente de Ciudadanos, Albert Rivera, realiza declaraciones antes de reunirse con cargos y diputados de Ciudadanos en la Asamblea de Madrid.- EFE/David Fernández / David Fernandez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Albert Rivera (Ciutadans) ha advertit al president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, que no pot continuar demanant al PP i a Cs que «s'entreguin», i que si vol seguir a la Moncloa, haurà de negociar reformes amb l'oposició. «No vull estar en un govern amb Sánchez, però em comprometo a desbloquejar», ha insistit.

En una entrevista a Onda Cero, Rivera ha indicat que Sánchez deia aquest dilluns «exactament el mateix que abans, sense moure's gens ni mica» respecte al seu discurs d'abans que es convoquessin unes noves eleccions generals.

Segons el seu parer, el líder del PSOE no pot insistir que «l'oposició s'ha d'entregar i que els seus socis no poden negociar amb ell», sinó que haurà de negociar «continguts i reformes» amb altres partits.

Notícies relacionades

El líder de la formació taronja ha reclamat al PSOE que estigui «al costat del PP i de Cs en els temes d'Estat» i, sobretot, que no perdi «més oportunitats» de «rectificar i estar al costat dels constitucionalistes»  per així «treure la batuta als nacionalistes».