PARTITS

El PP de Madrid ajorna el seu Congrés Autonòmic per després de les generals

Camins no ha volgut entrar a valorar si s'hauria de continuar amb el model de bicefàlia

20170404 jlr 3704

20170404 jlr 3704 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El PP de Madrid, que dirigeix Pío García-Escudero, ha ajornat el seu Congrés Autonòmic, que tenien previst per a la tardor, i del qual sortirà el nou president de la formació fins després de les eleccions generals i la conformació del Govern que en surti.

Així ho ha confirmat en roda de premsa la nova secretària general del partit, Ana Camins, després de la primera Junta Directiva Autonòmica després dels comicis autonòmics i municipals, que ha presidit Pablo Casado. «En aquest moment jo tinc la comesa la il·lusió i la responsabilitat de preparar el partit per a aquestes dues coses: treure els millors resultats a la Comunitat de Madrid i per preparar el partit per a aquest Congrés», ha assenyalat la secretària general, que ha sigut anomenada aquest mateix dilluns pel Comitè Nacional en substitució de Juan Carlos Vera.

Camins no ha volgut entrar a valorar si s’hauria de continuar amb el model de bicefàlia, en el qual s’està des de fa 16 mesos, tot i que ha apuntat que fins ara està «funcionant bé». I quant a la possibilitat que ella pogués optar al lideratge del partit en un futur, la també diputada autonòmica ha afirmat que no s’ho planteja. Al seu parer, el partit té «persones prou preparades i amb il·lusió» per poder encapçalar-lo.

Nova etapa

Notícies relacionades

En aquesta Junta Directiva Autonòmica s’ha donat llum verda, a més, a la nova estructura regional, la segona després de la sortida de l’expresidenta Cristina Cifuentes. De l’antiga surten l’actual presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, el vicesecretari de Política Territorial a nivell nacional, Antonio González-Terol, i el portaveu del partit en l’Assemblea de Madrid, Alfonso Serrano.

En la nova etapa acompanyaran Camins, el vicesecretari d’Organització, Carlos Izquierdo; el vicesecretari Electoral, Ángel Carromero; el vicesecretari Territorial, David Pérez; el vicesecretari sectorial, Borja Carabante; la vicesecretària de Comunicació, Ana Millán. Només continua al mateix lloc la vicesecretària d’Estudis i Programes, Marimar Blanco.