La CUP votarà a favor de la retirada de la Guàrdia Civil, però demana una «reflexió» sobre els Mossos

Natalia Sánchez lamenta les «amenaces» de Cs i el PSC, que han demanat la reconsideració d'una proposta dels cupaires sobre autodeterminació

zentauroepp47233408 la diputada de la cup nat lia s nchez en roda de premsa al p190926151601

zentauroepp47233408 la diputada de la cup nat lia s nchez en roda de premsa al p190926151601 / Guillem Roset

1
Es llegeix en minuts
Acn

La CUP votarà a favor de la proposta de resolució de JxCat ERC perquè el Parlament reclami la retirada de la Guàrdia Civil Catalunya. En declaracions als periodistes als passadissos de la cambra catalana, la diputada de la CUP Natàlia Sánchez ha demanat també que el Govern faci una «reflexió» sobre el paper delsMossos i va lamentar que la policia catalana «col·labori amb la repressió».

Sánchez ha lamentat que Ciutadans i el PSC hagin presentat una petició de reconsideració d’una proposta de resolució de la CUP sobre autodeterminació i amnistia. «No callarem, volem parlar sobre aquestes qüestions per moltes amenaces que ens facin. Cs fa de policia dolent i el PSC de policia bo», ha afegit.

Notícies relacionades

Sánchez ha avisat que mentre s’està pensant molt sobre quina ha de ser la resposta dels demòcrates en la sentència del Tribunal Suprem (TS), «potser no ens hem adonat que Espanya ja ens està donant la resposta a la sentència: on no hi ha violència, la inventen».

En aquest sentit, va considerar que s’està «culminant» la causa general contra el moviment independentista. Quan va ser preguntada per si els diputats de la CUP recolzaran la proposta de resolució dels comuns que demana l’eliminació dels correbous, Sánchez va respondre que votaran a favor argumentant que es tracta d’una «demanda popular».