parlament

La sessió de control del Congrés al Govern, en directe

Sánchez afronta l'examen de la Cambra baixa després que naufraguessin les negociacions amb Podem

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president en funcions, Pedro Sánchez, s’enfronta aquest dimecres al Congrés al seu primer ple de control de la legislatura, on contestarà a les preguntes que li dirigiran els líders del PP, Ciutadans i Unides Podem sobre la situació de bloqueig polític en què es troba immersa Espanya des de fa quatre mesos i mig. I ho fa un dia després del fracàs de les negociacions amb Unides Podem que acosta la possibilitat d’unes noves eleccions.

Els ministres no se sotmeten al control de l’oposició des del febrer, quan es va celebrar l’últim ple abans de la dissolució de les Corts per l’avenç electoral del 28-A. Mentre Pablo Casado interpel·la sobre «com valora la situació del país», Albert Rivera li demana que es pronunciï sobre si l’actual situació política respon a les necessitats de la societat espanyola. En aquesta sessió també pregunta Pablo Iglesias, que reclama a Sánchez un balanç sobre la seva etapa en funcions.

Notícies relacionades

Abans, Sánchez ja ha debatut amb Casado, Rivera, Iglesias i la resta de grups en el debat programat perquè el president informi dels últims Consells de la Unió Europea

La web d’EL PERIÓDICO ho explica en directe.

pedro-roca

pedro-roca / JOSE LUIS ROCA

Actualitzar

Fa 1682 dies

Fa 1682 dies

Fa 1682 dies

Fa 1682 dies

Fa 1682 dies

Fa 1682 dies

Fa 1682 dies

Fa 1682 dies

Carregar més