data de l'aprovació de les lleis de desconnexió

Rivera desembarcarà al Parlament per rememorar el 6 i 7 de setembre del 2017

«El separatisme va esborrar de cop més de la meitat dels catalans», afirma Roldán

El líder taronja visita la Cambra catalana aquest divendres

rivera desembarcara en el parlament para rememorar el 6 y 7 de septiembre del 2017 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president de CiutadansAlbert Rivera, serà present aquest divendres al Parlament de Catalunya per «rememorar» el 6 i 7 de setembre del 2017, en què van ser aprovades les anomenades «lleis de desconnexió». En una reunió del grup parlamentari de Cs, la seva portaveu, Lorena Roldán, ha explicat que el líder de la formació taronja serà present a la cambra catalana per demostrar, al costat dels diputats catalans del seu partit, que Ciutadans «no oblida» el que va passar aquells dies de la tardor del 2017.

«Hem sentit parlar molt [QuimTorra sobre els seus plans per a la Diada, però del 6 i 7 de setembre no ha dit ni mu», ha dit Roldán sobre el ‘president’. «Saben que van trepitjar i van vulnerar els drets de tots els catalans», ha afegit. I ha recalcat: «Rivera estarà aquí amb nosaltres, recordant aquests dies en què es van trepitjar drets, en què el separatisme va esborrar de cop més de la meitat dels catalans».

Notícies relacionades

La portaveu i candidata de Cs a la Generalitat ha assegurat que Cs continuarà sent «la veu d’aquests dies» perquè la formació és «la casa gran del constitucionalisme» i l’«única» que és de «fiar», ja que mai ha «pactat amb els separatistes».

La reunió de Cs a la Cambra catalana també va estar presidida pel president del grup parlamentari, Carlos Carrizosa. Aquest ha animat els diputats a continuar treballant per la «majoria dels catalans» i els ha recordat que són el grup parlamentari més nombrós de la Cambra.