IMPUTADES EN LA 'PÚNICA'

Álvarez de Toledo critica les conclusions "lapidàries" de la premsa sobre Aguirre i Cifuentes

"Vostès hauran de fer una reflexió profunda", suggereix als mitjans la portaveu del PP al Congrés, que insisteix en la innocència de les expresidentes

zentauroepp47886511 cayetana190425093521

zentauroepp47886511 cayetana190425093521 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha insistit en la innocència de les expresidentes de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre i Cristina Cifuentes, que han sigut imputades Esperanza Aguirre i Cristina Cifuentesimputadesper la suposada trama de finançament il·legal del Partit Popular en el cas 'Púnica'. A més, ha criticat les conclusions "lapidàries" que fa la premsa abans que la Justícia tingui les conclusions del cas que els afecta.

A la seva entrada al Comitè de Direcció del PP, Álvarez de Toledo ha assenyalat que Aguirre i Cifuentes "són innocents", però que el dia que no ho siguin, "si és que no ho són", ha assegurat que serà el moment de fer "tota mena de comentaris" inclosos els del grup popular que tindrà "l’obligació" de parlar d’això.

Álvarez de Toledo també ha retret als mitjans de comunicació per "elevar conclusions lapidàries que són provisionals" i que, segons el seu parer, han d’estar sotmeses "a un llarg procés d’investigació" abans de donar-les per precises. "Les indefensions comencen en la mateixa notificació i això no pot ser en un Estat de dret", ha puntualitzat.

Crida a la reflexió

Notícies relacionades

Per això, la popular ha considerat que s’ha de fer "una meditació" sobre com es tracta el tema en la premsa: "Vostès hauran de fer una reflexió profunda", ha indicat.

No obstant, abans d’entrar a Génova, ha mostrat "preocupació" al comprovar que les persones imputades "s’assabenten de la seva situació pels mitjans i no pels tribunals de Justícia". Des del seu punt de vista, s’hauria de tenir una preocupació pel que "passa dins" dels Jutjats.