DESPRÉS DEL TRIPLE BYPASS CORONARI

La infanta Cristina acudeix amb tres dels seus fills a veure el Rei

L'acompanyaven Juan Valentín, Miguel i Irene

lmmarco49574400 graf1365  madrid  26 08 2019   la infanta cristina  i  y tre190826170013

lmmarco49574400 graf1365 madrid 26 08 2019 la infanta cristina i y tre190826170013 / Rodrigo Jimenez

1
Es llegeix en minuts
Efe

La infanta Cristina i tres dels seus fills han acudit aquesta tarda a visitar el rei Joan Carles a l’hospital Quirón Salud Madrid, on està ingressat després d’haver sigut sotmès dissabte passat a un triple bypass coronari. La infanta ha arribat passades les tres de la tarda al centre sanitari en un vehicle en el qual també viatjaven els seus fills Juan Valentín, Miguel i Irene, i se n’ha anat a penes mitja hora després.

A la seva arribada. Cristina, que vestia completament de blanc, no ha fet declaracions als periodistes que es troben a l’entrada del centre sanitari, a la unitat de cures intensives (UCI) del qual continua ingressat el seu pare a l’espera de passar a planta. A la sortida, ha respost a la pregunta d’un d’ells sobre com es troba Joan Carles, amb un escarit "molt bé, gràcies".

Segons l’últim comunicat mèdic, llegit aquest dilluns al migdia per la gerent territorial dels hospitals Quirón, Lucía Alonso, està previst que el Rei passi a planta hospitalària "en les pròximes hores".

Notícies relacionades

El rei Joan Carles "continua evolucionant favorablement" i fins i tot ha fet ja els "seus primers passos", d’acord amb l’informe, que afegeix que "s’ha procedit a la retirada dels drenatges toràcics". Joan Carles es troba en "fase de supressió del suport vasoactiu amb bona resposta hemodinàmica", ha començat a fer exercicis de fisioteràpia cardiorespiratòria i tolera bé la dieta tova.

Aquest cap de setmana ha rebut la visita dels Reis i també de la reina Sofia.

Temes:

Joan Carles I