L'ESTRATÈGIA DELS POPULARS

Casado ara tempta Ciutadans amb una aliança puntual

El PP ofereix a Rivera una plataforma electoral sense renunciar a les sigles

zentauroepp49493157 19 08 2019 el presidente del partido popular  pablo casado  190819212335

zentauroepp49493157 19 08 2019 el presidente del partido popular pablo casado 190819212335 / JES S HELL N EUROPAPRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per més carbasses que li dona Albert RiveraPablo Casadono es dona per vençut. El president del PP ha reiterat la seva oferta a Ciutadans per unir forces en cas de repetició electoral, tot i que suavitzada i sense que suposi renunciar a les sigles. En la seva reaparició, després d’unes setmanes sense actes públics, el líder de l’oposició ha replantejat la seva proposta al cap de pocs dies d’haver registrat la marcaEspanya Sumaper si la coalició fa efecte.

El nou esquer dels populars als taronges és establir una plataforma o aliança “puntual” si es convoquen unes noves eleccions generals, sense que cap dels dos partits perdi les sigles o el programa electoral, un Espanya Suma a l’estil delNavarra Sumadel 28-A passat. “Una plataforma electoral per a un moment puntual en què Espanya se la juga en l’àmbit econòmic, territorial i internacional”, va resumirCasado.

Notícies relacionades

El líder del PP va deixar clar que aquest oferiment no és “un desafiament a cap formació política”, però sí que va defensar que l’“intel·ligent”, si es repeteixen les eleccions, és “alguna mena d’aliança electoral, o acord, o estratègia” per evitar la fragmentació del vot de centredreta, cosa que va resultar, al seu judici, “letal” en els comicis d’abril.

El PP té previst donar el tret de sortida de l’inici del curs polític l’1 de setembre que ve aÀvila, la província per la qual Casado va ser diputat en les legislatures passades.