PSOE-PODEM

Echenique càrrega contra Calvo per criticar els seus tuits: «Continuem esperant una negociació seria»

«No són constructius, no ajuden gens», va dir la vicepresidenta en funcions

negociaciones-psoe-podemos

negociaciones-psoe-podemos

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El secretari d'Acció de Govern de Podem,Pablo Echenique,ha carregat aquest dijous contra la vicepresidenta del Govern en funcions, Carmen Calvo, després que aquesta critiqués els tuits del dirigent morat per considerar-los «exabruptes» i per ser poc constructius.

«Sembla que a Carmen Calvo no li agraden els meus tuits.A mi el que no m'agrada és que Sánchez digués que, si Pablo Iglesias feia un pas a un costat, el govern de coalició estava ja fet i que això fos una mentida i una excusa més», ha escrit Echenique en un apunt en el seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

El cap negociador d'Unides Podem ha assegurat que continuen esperant «una negociació seriosa» per part dels socialistes, després del distanciament escenificat els últims dies entre la seva formació i el PSOE.

Echenique s'ha expressat així després que Calvo afirmés que els seus missatges a la xarxa social «no són constructius, no ajuden gens», i fins i tot «molts d'ells són pràcticament exabruptes al PSOE i al Govern». «Aquesta és la realitat que ells estan construint, de part nostra no ho hauran vist, potser perquè les nostres sigles ens pesen molt», va assegurar Calvo als periodistes després d'una reunió per abordar el paper dels ajuntaments en la lluita contra la violència de gènere.