Espanya busca govern després del 28-A

Sánchez es reuneix amb organitzacions educatives i amb oenagés contra la desigualtat social i la despoblació

Noves trobades amb la societat civil per elaborar una proposta de govern per presentar Unides Podem

zentauroepp49347108 sanchez reunido190806102128

zentauroepp49347108 sanchez reunido190806102128 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, es reunirà aquest dimarts 6 d’agost amb representants de la comunitat educativa, amb oenagés d’infància i lluita contra la desigualtat social i amb organitzacions que combaten la despoblació i el repte demogràfic.

El cap de l’Executiu i les ministres d’Educació i Formació Professional i de Sanitat, Consum i Benestar Social es reuniran amb la societat civil en el marc de la ronda de consultes que Sánchez està desenvolupant per elaborar una proposta de govern per presentar a Unides Podem.

Aquest mateix dimarts, la presidenta del PSOE, Cristina Narbona, ha qualificat aquest dimarts d’"ocurrència" la proposta del PP que Pedro Sánchez deixi pas a un candidat alternatiu de consens i ha assegurat que el president en funcions està treballant per aconseguir "més recolzaments" que permetin "sortir de la situació actual".

Agenda de reunions

Sánchez començarà la seva ronda de reunions a les 10.00 hores amb organitzacions sindicals, associacions de mares i pares i d’estudiants en una trobada que se celebrarà a La Próxima Estación, un espai polivalent de l’estació Príncipe Pío de Madrid amb cafeteria i bar que acull esdeveniments i actuacions musicals. El president estarà acompanyat per la ministra d’Educació i Formació Professional en funcions,Isabel Celaá. 

Més tard, Sánchez i l’ex alta comissionada del Govern davant el Repte Demogràfic i secretària de Funció Pública del PSOE, Isaura Leal, es reuneixen amb organitzacions relacionades amb la despoblació i el repte demogràfic.  

Ja a la tarda, el líder socialista i la ministra de Sanitat, Benestar Social i Consum en funcions, María Luisa Carcedo, es reuniran amb col·lectius dedicats a la desigualtat social. Entre altres organitzacions convocades a la reunió també es troben la Plataforma del Tercer Sector, el CERMI, la Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió, la Plataforma d’ONG d’Acció Social i Creu Roja Espanyola.

Demà, el Rei

Notícies relacionades

Sánchez va començar aquesta ronda dijous passat, amb contactes amb organitzacions feministes i amb associacions i empreses del sector digital i tecnològic. Aquest dilluns,es va reunir amb organitzacions ecologistes, i aquest dijous dia 8 veurà les patronals i els sindicats.

Aquest dimecres, a més, es reuneix amb el rei Felip VI.