Pintades de "putos nazis" a la seu de Cs a Girona

La formació taronja condemna l'"atac" i lamenta la "normalització" d'aquest tipus d'actes

h 3533090

h 3533090 / Cedida a l ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

La seu de Ciutadans a Girona s’ha despertat amb pintades de "putos nazis" a l’esglaó d’accés al local. La formació que lidera Albert Rivera ha condemnat l’"atac" i ha advertit als intolerants que no els callaran i que continuaran "defensant la llibertat i la democràcia". 

"Ni les amenaces ni els atacs continuats que s’estan produint a Girona faran que la formació deixi de defensar els valors democràtics", han remarcat en un comunicat. Han reiterat el seu compromís "per una Catalunya on es pugui viure en pau i llibertat dins d’Espanya i d’Europa i on es puguin defensar les idees en públic".

No és la primera vegada que Ciutadans pateix aquest tipus d’incidents a Girona. L’octubre del 2017, van aparèixer pintades amb amenaces de mort contra Inés Arrimadas i Albert Rivera. Un mes més tard, la seu del partit va ser "atacada" amb pintura groga.

Notícies relacionades

Ciutadans ha lamentat la "normalització" d’aquest tipus d’actes i ha reiterat la seva condemna a tota mena de violència i de coacció. Així mateix, la formació taronja ha insistit en la necessitat d’"educar en els fonaments de la democràcia, que són la tolerància, el respecte i la convivència pacífica".