la multinacional espanyola del joc

L'exministre Catalá fitxa per la casa d'apostes Codere

Així mateix, el PP ha confirmat que es mantindrà com a responsable de l'àrea de Justícia i Interior del partit

zentauroepp43234174 graf2065  madrid  08 05 2018   el ministro de justicia  rafa180509105115

zentauroepp43234174 graf2065 madrid 08 05 2018 el ministro de justicia rafa180509105115 / Javier Lizon

1
Es llegeix en minuts

L’exministre de Justícia Rafael Catalá ha fitxat per Codere, la multinacional espanyola del sector del joc per col·laborar com a assessor en matèria regulatòria i normativa, segons ha avançat 'El Confidencial'. Catalá ha firmat amb l’empresa líder en apostes esportives 'online' i casino en línia a Espanya un contracte d’assessorament, com a advocat, en matèria regulatòria i normativa, però no realitzarà funcions executives per a la multinacional, precisen fonts a Efe. Torna així a l’empresa de la qual va ser secretari del consell d’administració entre el 2005 i el 2011, tot i que ara el seu lloc serà de col·laborador extern i assessor global de relacions institucionals.

Així mateix, en la mateixa jornada en què el Confidencial ha revelat el fitxatge de Catalá per Codere, la cúpula popular ha confirmat que es mantindrà com a responsable de l’àrea de Justícia i Interior del partit.

Va renunciar a l’acta de diputat al maig

L’exministre de Justícia, que va renunciar el maig passat a la seva acta de diputat del PP per Conca, compaginarà aquest nou lloc amb el seu càrrec de president en la societat Belagua, a través de la qual l’empresari Antonio Catalán i altres grups com Bankia i la família Cosmen participen als hotels de la cadena AC Hotels by Marriott.

Notícies relacionades

Rafael Catalá es va unir a Belagua per aportar la seva experiència en la governança d’entitats mercantils i en la defensa dels interessos dels accionistes de l’entitat, va informar el grup empresarial.

Segons figura al Portal de la Transparència de l’Administració General de l’Estat, Catalá també és membre del patronat de la Fundació de l’Atlètic de Madrid, assessor sènior del bufet Herbert Smith Freehills a Espanya i membre del patronat de la Fundació Legalitas, tots ells des de novembre del 2018.