Carlos Rodríguez va aconseguir la millor nota de selectivitat

L'alumne citat per Sánchez: "Orgullós, però no em fico en política"

"Ha elegit el que mou els seus somnis, i per a això està l'educació", ha dit el candidat socialista

carlos

carlos

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Carlos Rodríguez, el jove de Torrevella (Alacant) amb millor nota en la Selectivitat aquest curs 2018-2019 d’Espanya, s’ha mostrat "content" i "orgullós" que el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, l’hagi posat com a exemple que el sistema educatiu "treu el millor de cadascú", però ha evitat fer-ne una valoració política.

En declaracions a Europa Press, Rodríguez ha insistit que li fa “cosa” comentar la menció que el candidat a la Presidència del Govern li ha fet en el debat d’investidura i ha remarcat que ell no vol "ficar-se en política". "Em sento content i orgullós que em posin com a exemple, però més enllà d’això, no em poso en política", ha asseverat.

Notícies relacionades

No obstant, s’ha mostrat "totalment d’acord amb l’afirmació de Sánchez que el sistema educatiu "pot treure el millor dels joves", però sense valorar si el model que proposa el candidat és el que millor reflecteix el seu cas.

Rodríguez estudiarà el pròxim curs Dramatúrgia i, per tant, no necessita la seva nota de 14 punts sobre 14 per realitzar els seus estudis a la Reial Escola Superior d’Art Dramàtic de Madrid. El president en funcions ha valorat la decisió d’aquest jove i ha manifestat en el Ple del Congrés que l’"emociona" que hagi elegit "el que mou els seus somnis". "Ha escollit el que mou els seus somnis, i per a això està l’educació, per treure el millor que cadascú pot donar a la societat i a si mateix", ha remarcat Sánchez.