Vox fitxa com a assessor l'expresident de la Federació Espanyola de Caça

Ángel López Maraver formarà part de l'equip de la formació ultra al Congrés dels Diputats

També s'hi suma Enrique Cabanas, el gerent del partit i vicesecretari de la Presidència

undefined48817052 castro santiago abascal190627115506

undefined48817052 castro santiago abascal190627115506 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

L’expresident de la Reial Federació Espanyola de CaçaÁngel López Maraver, entra a formar part de l’equip d’assessors que Vox té al Congrés. El partit de Santiago Abascal ha trobat a la Cambra baixa una destí per al defensor de la cinegètica –l’art de caçar– que va ser el número sis de la llista ultra a les eleccions europees del 28 de maig. 

López Maraver va deixar la presidència de la federació el 29 d’abril, gairebé un mes abans que s’instal·lessin les urnes, per centrar-se en la campanya electoral a l’Europarlament. No obstant, Vox va obtenir prop d’1,4 milions de vots, cosa que es va traduir en tres eurodiputats –Jorge BuxadéMazaly Aguilar i Hermann Tertsch.

Ara, la formació d’extrema dreta ha fitxat López Maraver com a assessor al Congrés. Un gest que podria xocar amb les exigències dels d’Abascal de tancar tots elsxiringuitosque reben diners públics. 

El gerent del partit

Notícies relacionades

S’afegeix també al grup dels assessors parlamentaris el gerent del partit i vicesecretari de la Presidència, Enrique Cabanas. A més, el dirigent de Vox forma part de l’equip negociador que el partit va crear després de les dues cites electorals. 

Cabanas és una de les persones pròximes a Abascal des que es van conèixer a la Fundació per a la Defensa de la Nació Espanyola (DENAES).