Un tall d'aigua paralitza l'activitat del Parlament

Una fuga als voltants del Parc de la Ciutadella manté sense subministrament hídric la Cambra

zentauroepp40954999 barcelona  15 11 2017  hemiciclo del parlament de catalunya 190619115229

zentauroepp40954999 barcelona 15 11 2017 hemiciclo del parlament de catalunya 190619115229 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Parlament de Catalunya ha decidit reduir la seva activitat d’aquest dijous a causa del tall d’aigua provocat per una fuga en la confluència dels carrers Ramon Trias Fargas i Ramon Turró de Barcelona. En concret, la Cambra catalana ha ajornat les sessions de les comissions d’Empresa  i d’Acció Exterior previstes per a aquesta tarda, i tampoc se celebrarà la sessió constitutiva de la ponència de la proposició de llei de protecció integral dels alertadors. El tall d’aigua afecta l’edifici del Parlament des de les 10.30 hores del matí i es preveu que es pugui allargar tot el dia.

Notícies relacionades

En principi, sí que es mantenen les compareixences previstes en la ponència de la proposició de llei de reconeixement del dret d’acompanyament de gossos d’escorta i terapèutics a les víctimes de violència masclista. A més, al llarg del matí s’han ajornat alguns punts per debatre a les comissions per minimitzar l’activitat del legislatiu català.

Per combatre la situació, el Parlament ha decidit instal·lar sanitaris químics portàtils als patis del restaurant i de la biblioteca i s’oferiran gerres amb aigua filtrada per beure a la cafeteria. El tall d’aigua també està afectant l’institut que hi ha al Parc de la Ciutadella, i ara mateix no hi ha activitat acadèmica.

Temes:

Parlament